Conflict SUA-Iran. Dungaciu, despre ce va face Trump: Mesajul a fost clar! Un mare scor pentru el

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Dan Dungaciu a comentat ultimele evenimente de pe scena politică externă, privind conflictul dintre SUA și Iran. Ce crede că va face Donald Trump, în continuare, și ce mesaj va transmite.

"Cred că logica evenimentelor ne face să spunem, cu certitudine, că anunţul pe care îl va face Donald Trump va fi în ton cu gestul făcut de iranieni, de descaladare, nu e escaladare. Ce a făcut Iranul a fost sigur un pas înainte... Dar mai degrabă pe loc pentru că au fost foarte atenţi să nu atingă niciun soldat american şi nicio simbolistică americană relevantă pentru a nu da un prilej în plus Americii să continue să escaladeze această confruntare. Şi, din această perspectivă, cred că mesajul a fost clar, la Washington, iar domnul Trump va anunţa, într-un fel sau altul, că această fază a crizei contondente, capabilă să ducă la confruntări, se va încheia", a declarat Dan Dungaciu la Antena 3.

"Un mare scor pentru Trump"

"Nu se va clarifica relaţia dintre Washington şi Teheran, dar cel puţin ideea unui război între cele două state va fi înlăturată, în avantajul ambelor părţi, cu un avans pentru Donald Trump care, în urma acestui eveniment, este extrem de bine, cel puţin dacă ne uităm la prognozele şi evaluările care se faceau la începutul acestei crize, când a fost pus la zid de comunitatea din SUA pentru proasta gestionare a situaţiei. Iată că, în final, cel puţin până în acest moment, dacă lucrurile merg în direcţia pe care o vedem, domnul Trump va fi foarte bine, un mare scor pentru domnia sa în perspectiva alegerilor prezidenţiale din noiembrie 2020", a mai spus Dungaciu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel