CONFLICT în DIRECT pe banii pierduți din cauza coronavirusului. Două mari INDUSTRII, la cuțite

Diferențele între punctele de vedere privind modalitățile de revigorare a diferitelor industrii din România afectate de epidemia de coronavirus au izbucnit, miercuri seara, într-o emisiune Tv.

Invitații la ”Legile Puterii” și-au susținut punctele de vedere privind modul în care ar trebui sprijinite sectoarele economice lovite de epidemia de coronavirus, însă discuțiile în contradictoriu au condus la tensionarea situației, în platoul Realitatea Plus, unde Dragoș Anastasiu, președintele Eurolines România și Sorin Minea, președintele Romaliment, au avut un schimb de replici mai dur:

Anastasiu: ”Noi estimăm că cel puțin 30% din companii s-au dus. Sunt 400.000 de oameni. Plus industriile conexe. Închipuiți-vă ce se întâmplă. Sunt soluții. Statul are lichidități.” 

Minea: ”Domnule, ador când mediul asociativ vorbește în nume propriu. O chestie de politețe era să vorbiți de toată economia, nu doar despre ce vă doare pe dvs. E legat de diicuția care fost anterior, când s-a prezentat mediul de afaceri la discuția cu Guvernul și cu președintele. Cel mai mare angajator din România este industria alimentară. Faptul că cei care ies primii la atac și spun că ei dispar sunt întoteauna priviți. Noi am stat liniștiți. Dar în clipa în care spune 'noi suntem cei mai afectați, pentru noi trebuie luate măsuri...'. Ei bine, nu! Pentru tot mediul de afaceri trebuiesc luate măsuri. Nu industria hotelieră e cea mai afectată”, a spus afaceristul pe un ton mai ridicat.

Moment încare a intervenit moderatoarea emisiunii: ”Domnule Minea, de aceea existați dvs. aici! Reprezentați punctul dvs. de vedere. Nu e vina noastră că nu ați ieșit mai repede cu un punct de vedere”, i-a atras atenția Denise Rifai, după ce Anastasiu a încercat să intervină și să explice că el n-a fost la Guvern, la întâlnire:

Anastasiu: ”Eu nu am fost prezent”

Minea: ”Vorbesc eu, acum! Am fost politicos și v-am ascultat”

Minea: ”Deci dacă doriți ca punct de vedere, noi reprezentăm cel mai mare angajator”, a completat Minea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel