Urmărește emisiunea live


Conflict Adelin Petrișor - Claudiu Lucaci: Jurnalistul, anchetat de Comisia de Etică a TVR

adelin petrisor
adelin petrisor

Comisia de Etică a TVR verifică demersul jurnalistului Adelin Petrișor de a publica pe blog un interviu cu șefa DIICOT, Alina Bica, pe care televiziunea publică, unde Petrișor este angajat, nu l-a difuzat.

UPDATE: Adelin Petrișor a precizat pe pagina sa de Facebook că nu știe dacă este anchetat sau nu de Comisia de Etică a TVR. La postarea jurnalistului a lăsat un comentariu și Claudiu Lucaci: "Stai linistit, Adelin. daca vorbeam ieri, aflai ca nu te ancheteaza nimeni. niste baieti urechisti te-au confundat cu directorul canalului TVR1", a scris șeful Departamentului de Știri.

Comisia de Etică vrea să verifice dacă Adelin Petrişor a încălcat regulamentul intern al TVR după ce a publicat un material aparţinând Televiziunii Române care nu fusese difuzat în prealabil pe unul dintre canalele sale, mai potrivit exlusivenews.ro.

Adelin Petrișor a publicat săptămâna trecută, pe blogul personal, înregistrarea unui interviu acordat de Alina Bica unei angajate TVR. Rugată să ofere o reacție cu privire la fotografiile în care apare alături de Elena Udrea, șefa DIICOT a spus că nu înțelege de ce pozele au stârnit interes. "Am apărut trăgând pe nas?", întreabă Bica, potrivit înregistrării. Petrișor a scris că decizia privind nedifuzarea acestei conversații a fost luată de șeful Departamentului de Știri, Claudiu Lucaci, ca urmare a insistențelor Alinei Bica. 

Lucaci a răspuns acuzațiilor lui Petrișor într-un interviu pentru DC News. Șeful Departamentului de Știri spune că nu a intervenit pentru a bloca difuzarea înregistrării, decizia aparținându-i în totalitatea reporterului TVR. În replică, Adelin Petrișor a scrie pe blogul său că Lucaci minte.

EXCLUSIV. De ce nu a difuzat TVR interviul cu Alina Bica. Conflict între Adelin Petrișor și Claudiu Lucaci 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel