EXCLUSIV  Dezbatere DC MEDICAL: Adevărul despre antiinflamatoarele nesteroidiene

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

DC Medical organizează marți, 3 noiembrie, de la ora 17.00, o nouă ediție din seria dezbaterilor DC Medical, de data aceasta despre medicamentele antiinflamatoare nesteroidiene. 

”La  începutul pandemiei COVID-19, cu toții am fost expuși unor mesaje confuze, de cele mai multe ori incorecte, nefondate, așa numitele FAKE NEWS, devenind îngrijorați cu privire la utilizarea medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene, a ibuprofenului mai ales, în ameliorarea simptomelor COVID-19, cum ar fi durerea sau febra”, arată realizatorul dezbaterii DC Medical.

Care este situația azi? Ce studii au fost realizate în lunile care au trecut și care sunt părerile specialiștilor, veți afla la CONFERINȚA DC MEDICAL: Adevărul despre antiinflamatoarele nesteroidiene.

La dezbaterea DC Medical, vor participa: Prof. Univ. Dr. Farm. Dumitru Lupuleasa, președintele Colegiului Farmaciștilor din România, Radu Gănescu, președintele COPAC, Prof dr Cătălin Codreanu reputat reumatolog, Conf dr Mihai Craiu, cunoscut medic pediatru și Dr Valeriu Gheorghiță, cunoscut specialist în boli infecțioase. 

Conferința va fi transmisă pe pe canalele de Youtube și pe paginile de Facebook ale DC Medical și DC News, dar și pe DC News TV, marți, 3 noiembrie, de la ora 17.00. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel