Conferință Kovesi. Oana Dobre-Dimofte: ASTA e știrea adevărată

Jurnalista Oana Dobre-Dimofte a făcut câteva comentarii, pe Facebook, vizavi de conferința de presă ținută de Laura Codruța Kovesi după înregistrările date publicității de Antena 3.

"Știrea adevărată e că Vlad Cosma a fost martor sub acoperire în 12 dosare. Și că a cerut de bunăvoie să colaboreze cu procurorii. 12 dosare, nene! Dacă băiețașul ăsta n-a turnat-o și pe soră-sa, eu mă apuc să fac prăjitură Pavlova!", a scris ziarista pe rețeaua de socializare.

Înainte de această postare, Oana Dobre-Dimofte notase vizavi de șefa DNA: "Și se îmbrăcase frumos. Se machiase. La ochi, cu argintiu festiv. Își dăduse și cu ruj. Roz. Și i-ați stricat Valentine's Day femeii. Eu zic că ați îmBELINAt-o".

[citeste si]

Demisie

Procurorul şef al Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi, a declarat miercuri că nu are niciun motiv să-şi dea demisia, precizând că a respectat legea în tot ceea ce a făcut. Ea a mai zis că atacul din ultima perioadă asupra justiţiei nu este unul întâmplător şi vizează "îngenuncherea statului român, umilirea societăţii".

"Nu cred că acest atac este întâmplător. Asistăm în ultima perioadă la un festival disperat al inculpaţilor, un festival în care inculpaţi condamnaţi, în care inculpaţi trimişi în judecată spun neadevăruri, spun părţi de adevăr. Aici nu este vorba despre Kovesi sau despre procurorul şef al DNA. (...) DNA nu este un om, DNA este o instituţie. (...) Acest atac nu este despre Kovesi, acest atac este despre procurorii care şi-au făcut treaba în ultimii ani şi acest atac vizează îngenuncherea statului român, vizează umilirea societăţii şi umilirea cetăţenilor români", a spus Kovesi într-o conferinţă de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel