Conexiunea dintre George Bălan, Monica Macovei şi Gregorian Bivolaru

CONVENTIA NATIONALA EXTRAORDINARA PDL - BUCURESTI
CONVENTIA NATIONALA EXTRAORDINARA PDL - BUCURESTI

Numele lui George Bălan, procurorul anchetat de CSM, apare într-unul dintre cele mai grele dosare din ultimii ani. El a fost procurorul care a redeschis dosarul MISA, a lui Gregorian Bivolaru. În anul 2010, Bălan a lansat un atac dur la adresa Monicăi Macovei, ministru al Justiţiei, în perioada în care el redeschidea dosarul MISA. El o acuza pe Macovei de presiuni puse asupra procurorilor şi a precizat că Monica Macovei este cea care a închis acest dosar. 

Într-un interviu acordat site-ului www.luju.ro în septembrie 2010, procurorul George Bălan o acuza pe Monica Macovei că a făcut presiuni asupra lui, atunci când era ministru al Justiţiei, în dosarul MISA.

"Fostul ministrul Monica Macovei a avut mai multe intervenţii publice prin care a solicitat pe de o parte cercetarea, anchetarea şi sancţionarea magistraţilor care au lucrat la acest dosar, dar şi achitarea inculpatului Gregorian Bivolaru, afirmaţii făcute pe postul Antena 3 în data de 4.01.2005. Acest aspect a fost cuprins şi de către concluziile Inspecţiei CSM, iar afirmaţiile mele au acoperire deplină", spunea Bălan, in 2010.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel