EXCLUSIV  Condurățeanu: De ce Abi Talent are un ”succes fulgerător”. Te pune pe gânduri

Abi Talent
Abi Talent

Florin Condurățeanu i-a dat câteva sfaturi lui Abi Talent.

Florin Condurățeanu i-a oferit o serie de sfaturi lui Abi Talent după ce acesta din urmă s-a certat cu Alex Velea. Abi Talent a zis că nu a auzit de Condurățeanu, însă îi acceptă sfaturile și îl respectă.

Ulterior, Florin Condurățeanu, contactat de DCNews, a vorbit despre succesul lui Abi Talent, dar și de cum ar trebui să arate un model pentru generațiile actuale.

„E un semnal: ce armăsar sălbatic și greu de ținut în frâu este Internetul. Eu am văzut că acest adolescent, are vreo 19 ani, a reușit să strângă vizualizări pe YouTube de două ori populația României. Au ascultat cântecul Papuci Gucci și mai are câteva melodii. În emisiunea de la Antena Stars, a intrat în discuție cu mine prin telefon. I-am dat niște sfaturi. I-am zis: să încerci și muzica țigănească, aia clasică, nu manele, nu trap. Muzica țigănească veche este colosală, cu un succes teribil. Aș vrea să nu se piardă.

El, văzând ce succes are la 19 ani, a pierdut puțin din frâna de mână și s-a luat la ceartă pe Internet cu Alex Velea. De aici a ieșit o tevatură. I-a spus lui Velea că este un copil bătrân. Povățuindu-l pe Abi Talent, i-am spus: să știi că, în viață, una dintre cele mai mari realizări este să păstrezi o fărâmă de copilărie și când ai tâmplele cărunte. L-am cam băgat la idei”, a spus, pentru DCNews, Condurățenau.

Foarte de pus pe gânduri e cum poate să obțină un succes fulgerător și la o asemenea dimensiune. Această formă de împrăștiere a unor fraze dintr-un text pe Internet... Internetul a reușit să adune lumea la vot și să scoată președinți. În momentul în care Internetul a monopolizat timpul copiilor, al tinerilor, dar și al oamenilor maturi, atunci a devenit nociv. Mănâncă timpul de la o citire, un film, un concert. Să te tot joci pe Internet... aici nu mai e util, așa cum e în domeniul informării rapide”, a adăugat acesta.

Întrebat cum ar trebui să arate, în opinia sa, un model pentru generațiile actuale, a răspuns astfel: „Cred că ar trebui să fie un tânăr sau o tânără cu multă ambiție în a ajunge cineva în meseria aleasă, în a se afirma. E rău să îți pierzi rădăcinile. Trebuie să ai încredere în țara și poporul tău, să încerci să te afirmi aici, acasă, unde e multă treabă, chit că în alte părți salariul e mai mare. Chiar dacă pleci, să te întorci la rădăcinile tale, acasă!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel