Conducerea PRO Sport, decapitată. Victor Rotariu a preluat interimatul

Adrian Sârbu a decis schimbarea întregii echipe de conducere de la PRO Sport. Toți cei șase șefi ai fostului cotidian de sport au fost dați afară și anunțați că vor intra în preaviz, informează fanatik.ro.

Conflictul dintre conducerea site-ului de sport și Adrian Sârbu a degenerat înaintea Sărbătorilor de iarnă, când boss-ul din Aurel Vlaicu (adresa redacției, NR) a strâns toții șefii defunctului ziar pentru a le reproșa în termeni duri că i-au falimentat ziarul.

După Sărbători, situația a devenit tot mai tensionată, astfel că redactorul-șef, Lucian Lipovan a fost nevoit să plece din redacție. Chiar în această situație, conducerea trustului a decis ca și ceilalți șefi să părăsească PRO Sport. Astfel, Florin Caramavrov (redactor-şef adjunct), Costin Ştucan (redactor-şef adjunct), Iulian Vîlvoiu (şef fotbal intern), Alexandru Enciu (şef reporteri speciali) şi Andru Nenciu (şef sporturi) au fost anunţaţi şi ei că nu mai fac parte din trustul media.

Interimatul site-ului de sport va fi asigurat în perioada următoare de Victor Rotariu, fostul șef al departamentului economic al ziarului Gândul, ziar care din cauza problemelor financiare  și-a încetat apariția pe print începând cu luna aprilie, 2011.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel