Conducerea ISU BUCUREȘTI, SUSPENDATĂ

Conducerea ISU București a fost suspendată.

Măsura a fost luată în urma declanşării unei anchete interne legată de tragedia din Club Colectiv, mai precis de primirea unui fax prin care se solicita prezenţa pompierilor în club, în timpul organizării unui eveniment.

Site-ul Tolo.ro publică miercuri o investigaţie realizată de jurnaliştii Mirela Neag, Răzvan Lutac şi Cătălin Tolontan, care arată că pompierii ştiau de existenţa clubul Colectiv cu mai bine de o lună înainte de incendiul devastator din 30 octombrie, deşi după tragicul episod au susţinut mereu că habar nu aveau de acest club.

Potrivit tolo.ro, cu mult timp înaintea producerii incendiului care a dus la moartea a 60 de tineri, Inspectoratul pentru Situații de Urgență primise un fax din partea firmei Emagic prin care angajații inspectoratului erau invitați să fie prezenți la un eveniment muzical organizat tot la Colectiv și la care urmau să participe aproximativ 2000 de persoane.

"Organizăm un festival în datele de 25 și 26 septembrie a.c. în clubul Colectiv și la etajul 1 al fabricii Pionierul din strada Tăbăcarilor nr. 7, sector 4, București", scria în înștiințarea trimisă către ISU.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel