Urmărește emisiunea live


Conducător auto, depistat cu 220 km pe oră pe autostradă

Poliţiştii rutieri au depistat un șofer de 22 de ani, care conducea, pe autostrada A3, cu viteza de 219 km/h. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 de lei, fiindu-i reţinut și permisul de conducere pentru 90 de zile.


La data de 27 aprilie a.c., în jurul orei 15.30, poliţiştii Biroului de Poliţie Autostrada A3 București - Ploiești au depistat un bărbat de 22 de ani, care conducea cu viteză excesivă.

Conducătorul auto a fost înregistrat de aparatul radar, în timp ce rula pe autostrada A3, sensul Ploiești - București, cu viteza de 219 km/h, se arată într-un comunicat al Poliţiei Române.

Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 945 de lei, iar, ca măsură complementară, poliţiştii i-au reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Poliția Română reamintește că depăşirea limitelor legale de viteză şi viteza neadaptată la condiţiile de trafic reprezintă unele din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave produse pe drumurile publice.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel