Condamnată pentru emiterea a 60 de asigurări RCA și de locuințe în fals

O tânără din Suceava a fost judecată pentru că, în calitate de agent de asigurări, a păcălit zeci de suceveni cărora le-a întocmit polițe de asigurare RCA și de locuințe false.

Anca Buhnilă a fost condamnată pentru 60 de fapte de înșelăciune și fals în înscrisuri sub semnătură privată în formă continuată, însă magistrații au dat dovadă totuși de clemență. Inculpata a fost condamnată de Judecătoria Suceava  la o pedeapsă de 2 ani de închisoare, care însă a fost suspendată pe durata unui termen de încercare de 4 ani de zile. Inculpata are impuse mai multe obligații și restricții de la care nu are voie să se abată, în caz contrar pedeapsa cu suspendare urmând a fi transformată în una cu executare.

Această sentință a fost păstrată și de Curtea de Apel Suceava, care a dat soluția definitivă în ședința de vineri 25 septembrie. Judecătorii au ținut probabil cont de faptul că cei mai mulți păgubiți nu s-au constituit părți civile, recuperându-și prejudiciul.

Inculpata, în vârstă de 26 de ani la data comiterii faptelor, a fost judecată pentru 60 de acte materiale de falsificare, respectiv 35 de polițe de asigurare tip RCA și de locuință, precum și 25 de chitanțe fiscale. Faptele au fost comise în perioada 4 februarie - 12 mai 2013.

De precizat că procesul a trecut practic prin două etape de judecare, după prima sentință fiind dispusă rejudecarea. Astfel se explică perioada lungă scursă de la trimiterea în judecată și până la condamnarea definitivă, potrivit Monitorul de Suceava.




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel