Concurs de lenevit în Muntenegru. Regula de aur a competiției / VIDEO

Foto ilustrativ de cottonbro de la Pexels
Foto ilustrativ de cottonbro de la Pexels

Un concurs de lenevit din Muntenegru a ajuns, în această săptămână, la a 10-a ediție.

Muntenegrenii care se laudă că sunt 'cei mai leneși' s-au întâlnit joi, la Brezna, pentru a 10-a ediție anuală a 'Jocurilor Olimpice Leneșe'. 

În această competiție, participanții 'concurează' pentru a vedea cine se poate odihni cel mai mult. Concurentul care reușește să facă acest lucru câștigă premiul de 300 EURO, transmite Ruptly.

Pentru a dovedi că sunt 'cei mai leneși oameni din lume', mai în glumă, mai în serios, o localitate din vestul țării Muntenegru a organizat o competiție. Titlul de 'cel mai leneș om din Muntenegru' îi revine celui care se ridică ultimul din pat. 

Spre deosebire de alte concursuri, participanții stau întinși la umbra copacului și se întrec în... lene la 'Jocurile Olimpice Leneșe', competiție ce se desfășoară într-un parc din localitatea Brezna. 

Concurenții se ridică de pe saltele doar ca să meargă la toaletă 

Organizatorii oferă mâncarea și apa, iar concurenții au voie să se ridice de pe saltele doar ca să meargă la toaletă. 

Marko, unul dintre concurenți, a declarat că 'e prima dată când particip la această competiție. M-am înscris doar ca să întâlnesc alți oameni, să cunosc alți oameni dar, bineînțeles, și premiul e bun. Mi-ar plăcea să câștig competiția, de asta am venit azi aici'.

Dubravka, o altă concurentă, a mărturisit că s-a înscris cu dorința de a mă odihni. 'Îmi place și să socializez cu oamenii de aici și un premiu de 300 de euro e oferit pentru cine câștigă primul loc. Sper să câștig eu. Am un mesaj pentru adversarii mei de aici: ar trebui să renunțe imediat, pentru că eu o să câștig. Asta e', a mai spus ea, potrivit ȘtirileProTV

Competiția 'Jocurile Olimpice Leneșe' are loc în Brezna de ceva vreme și, de la o ediție la alta, se înscriu tot mai mulți concurenți. În 2020, competiția a fost anulată din cauza pandemiei, dar în 2019, câștigătorul a lenevit sub cerul liber vreme de șapte zile și șapte nopți.

Concurs macabru în Rusia. S-au întrecut la săpat morminte

Cei mai puternici bărbați din Siberia și-au pus lopețile la lucru vineri, 14 mai 2021, testându-și priceperea la săpat de morminte la un crematoriu din cel de-al treilea oraș ca mărime din Rusia, Novosibirsk. Organizatorii competiției, care se desfășoară în fiecare an, spun că scopul său este de a crește prestigiul profesiei, de a îmbunătăți performanța la locul de muncă a săpătorilor de morminte și de a atrage generațiile mai tinere către cariere în industria funerară, a informat agenția de știri TASS. (Vezi știrea AICI.)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel