Concurentul gay, eliminat de la X Factor. Cheloo, reacție necontrolată

Oana și Paolo au ajuns la duel
Oana și Paolo au ajuns la duel

Vineri seară, Cheloo și Paolo Lagana s-au reîntâlnit la X Factor, iar juratul nu a ratat nici de această dată ocazia de a-l jigni pe concurentul gay.

[caption id="attachment_395160" align="aligncenter" width="584"] Oana și Paolo au ajuns la duel[/caption]

Italianul Paolo Lagana, concurentul de la X Factor la adresa căruia Cheloo a lansat numeroase replici acide datorită orientării sale sexuale, a fost eliminat din emisiunea-concurs de la Antena 1. Participantul a interpretat, în ediția vineri seară, la cea de-a treia gală live, melodia "Te-aștept să vii" a Mirabelei Dauer.

După ce a terminat de interpretat piesa, Bittman i-a apreciat prestația, în timp ce Cheloo a făcut o remarcă răutăcioasă: "Tuturor celor care vă bucurați când apare Paulică, eu vă doresc la ușa voastră un actor plin de Factorul X. Vă doresc un copil ca el". Solistul trupei Holograf a reacționat și a încercat să calmeze spiritele. "Da, de ce nu? Dar aici facem distincţia între viaţa privată şi viaţa publică", a spus Dan Bittman.

În urma votului publicului, Paolo Lagana a ajuns la duel cu Oana, o tânără studentă la Universitatea din București. Și în momentul în care Delia a trebuit să aleagă cu care dintre concurenți vrea să meargă mai departe, Cheloo și-a exprimat punctul de vedere. "Delia, nu vrei să aleg eu pentru tine, nu ai încredere? Chiar și paralizat la pat aș alege-o pe Oana!", a comentat juratul.

Până la urmă, italianul a părăsit competiția nu înainte de a-l felicita Delia.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel