Concluzii OFICIALE în cazul crimei din Satu Mare. Cum a fost UCIS Beniamin de un om al străzii

Procurorii din Satu Mare au prezentat primele concluzii în cazul crimei din Satu Mare. Beniamin, în vârstă de 29 de ani, a fost ucis de un bărbat cunoscut ca fiind un om al străzii, după ce a sărit să-și apere iubita. 

Anchetatorii sătmăreni au concluzionat, în cazul crimei din Satu Mare că, pe fondul unui conflict spontan, Beniamin, în vârstă de 29 de ani, a fost înjunghiat în zona toracelui, iar lama cuțitul i-a atins inima.

În referatul întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare se arată că, „în data de 28.08.2020, în jurul orei 22.30, în timp ce se aflau în fata imobilului situat în Piata Libertătii, nr. 18, din Satu Mare, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul S.V.A. i-a aplicat victimei O.B. o lovitură cu cuțitul la nivelul hemitoracelui stâng, lovitură care au provocat hemoragia internă consecutivă unei plăgi înțepat-tăiate penetrante în cavitatea toracică stânga cu lezarea cordului şi ulterior decesul victimei”, potrivit presasm.ro.

S.V.A a fost arestat preventiv pentru o durată de 30 de zile. Bărbatul de 34 de ani este cunoscut, conform presei locale, ca fiind un om al străzii. Acesta a fost ridicat de polițiști, de 75 de ori, în ultimul deceniu. Individul a primit de fiecare dată amenzi, dar nu le-a plătit vreodată. 

DC News relata ieri că bărbatul a scăpat de urmărirea penală anul trecut, după ce a furat dintr-un supermarket. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel