Concluzia lui Radu Banciu după tragedia din clubul Colectiv

Radu Banciu a vorbit, luni seară, despre tragedia petrecută în clubul Colectiv din Capitală, în urmă căreia 31 de persoane au murit. 

”E greu de spus lucruri noi în astfel de momente, după ce se trage din toate direcțiile și în toate sensurile în aceste ore, dar putem să ajungem la această concluzie, și anume că țara pare se se fi împărțit momentan în două. Adică sunt cei care asupresc și cei care reprezintă norodul. Parcă mai mult decât în altă perioadă, sau la tragediile astea pe care le-am tot vizualizat în aceste ore, cele care s-au întâmplat în anii trecuți, ajungând până în zilele noastre, parcă niciodată n-a fost decalajul ăsta atât de crunt. Parcă de data asta, faptul că moartea se întinde aici pe săptămâni, pe luni de zile, este o moarte cu picătura, picătura asta chinezească, care pare să fi umplut paharul în ultimele zile, modifică mai mult decât altă dată această situație de nesuportat”, a comentat Radu Banciu, în ediția de luni a emisiunii ”Lumea lui Banciu”, de la B1 TV.

”Toți cei care conduc, toți cei care au sceptrul puterii, autoritățile, în general, sunt de o parte, iar oamenii simpli, de celalată parte. Parcă niciodată nu a fost atât de mare șanțul între cele două. Și, în mod uluitor, cei care tac și ar fi trebuit să vorbească, își încarcă situația și mai mult. Astăzi se vorbește de marșuri, dar în spatele lor sunt pistoale, sunt pistoalele urii până la urmă. Toată cumunitatea și-ar dori să se răzbune pe cineva, chiar dacă încă marșurile tăcerii înlocuiesc această revoltă care se anunță necesară”, a mai spus Radu Banciu. 

”S-a ajuns într-o zonă de impas incredibilă, în care mămăliga aceasta fierbe și aproape că dă capacul ăla la o parte, după care urmează explozia”, a conchis Radu Banciu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel