Concluzia finală. De ce a murit mama Monicăi Gabor

Procurorii au ajuns la o concluzie finală în cazul morții Monicăi Gabor.

În ceea ce privește decesului Veronicăi Bulai, nu există niciun vinovat. Moartea a fost cauzată de fenomenul îngheț-dezgeț.

Femeia a murit în luna august 2013 în apropierea Peşterii Polovragi, după ce o stâncă s-a desprins şi a lovit-o în cap. După jumătate de an de la tragicul eveniment, procurorii au închis dosarul, stabilind că femeia a murit ca urmare a unor împrejurări naturale.

Poliţiştii au considerat în august 2013 că moartea Veronicăi Bulai este una suspectă, mai ales că un astfel de accident nu mai avusese loc în zonă. Au deschis un dosar penal, iar în urma verificărilor efectuate s-a stabilit că singurul “vinovat” este fenomentul îngheţ-dezgheţ care dislocă stânci de pe versant.

"Este o explicație materialist-științifică. Înghețul și dezghețul erau pe tot muntele acela, dar cum se explică faptul că bolovanul a picat fix în capul mamei Monicăi Gabor? Nu putem admite un efect fara cauză. Locul acela nu era blestemat, doar că Veronica Bulau atrăgea forțe negative care i-au fost fatale", a spus  Lucian Iordănescu, parapshiholog, la Romania TV.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel