Concertul lui Marc Anthony la București, ANULAT! Ce se întâmplă cu biletele cumpărate

Marc-Anthony
Marc-Anthony

Concertul pe care Marc Anthony ar fi trebuit să-l susțină la București, pe data de 31 martie, la Sala Palatului, a fost anulat.

Compania ”Vreau Bilet” a anunțat că managementul cântărețului nu a dat niciun motiv pentru care toate concertele lui Marc Anthony din Europa Centrală și de Est au fost anulate.

Compania a anunțat că cei care au cumpărat bilete vor primi banii înapoi, plus 25% din valoarea acestuia, sub formă de vocuher pe care-l pot folosi la achiziționarea de bilete la alte evenimente.

Iată anunțul companiei, postat pe site-ul oficial:

Compania Vreau Bilet multumeste celor care si-au manifestat interesul pentru concertul Marc Anthony. Din nefericire echipa de management a cantaretului a decis ca artistul nu va mai performa in tarile din Europa Centrala si de Est din motive nementionate. Ca urmare a aceste decizii, concertul care urma sa aiba loc pe 31 martie 2015 la Sala Palatului, a fost anulat.

Desi compania Vreau Bilet a avut cheltuieli foarte mari pentru promovarea si productia publicitara a concertului pana in momentul in care a fost instiintata ca acesta este anulat, aceste cheltuieli nu vor fi compensate in niciun fel de catre echipa de management a artistului. In pofida acestei pierderi financiare, compania doreste sa isi despagubeasca cumparatorii cat mai curand posibil. In acest scop, organizatorul vine in intampinarea clientilor sai cu o oferta extrem de avantajoasa, valabila exclusiv pentru clientii care au achizitionat biletele din reteaua Vreau Bilet. Astfel, persoanele care au cumparat bilete la concertul din 31 martie al lui Marc Anthony vor primi contravaloarea biletului achizitionat plus 25 % din valoarea acestuia sub forma unui voucher. Cu aceste vouchere pot fi achizitionate bilete la orice eveniment organizat de catre compania Vreau Bilet, pe o perioada calendaristica de un an, incepand cu data de 13 Martie 2015.

CITEȘTE ȘI: CONCERTE 2015: André Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony şi OneRepublic

In prezent compania Vreau Bilet a pus deja in vanzare concerte internationale, printre care se numara Garou, Ray Wilson, Pablo Alboran, Bond, si Beth Hart. De asemenea, in perioada urmatoare compania va anunta organizarea altor spectacole cu artisti internationali care nu au mai concertat in Romania.

Voucherele cu valoare marita pot fi ridicate de la standul Vreau Bilet din Unirea Shoping Center incepand cu data de 13 Martie 2015. Acestea pot fi trimise si prin curier, dupa trimiterea catre organizator a biletelor achizitionate. Voucherele nu sunt divizibile si nu se primeste rest la ele. Aceasta promotie nu se aplica invitatiilor fara valoare fiscala sau persoanelor care doresc sa-si recupereze banii in numerar. Acestia din urma se vor prezenta la punctele de vanzare ale companiilor de ticketing de unde au fost achizitionate biletele, pentru programarea la plata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel