Concert caritabil pentru profesorul Vintilă Mihăilescu, la Ateneul Român

Concert de gală la Ateneu. Muzicieni români de valoare, sonorități încântătoare
Concert de gală la Ateneu. Muzicieni români de valoare, sonorități încântătoare

Luni, la Ateneul Român, va avea loc un concert caritabil pentru Vintilă Mihăilescu, antropolog, om de cultură și cel mai iubit autor din România, care are mare nevoie de ajutor. 

Luni, 15 iulie, de la ora 19.00, la Ateneul Român, va avea loc un concert caritabil pentru antropologul Vintilă Mihăilescu, care are mare nevoie de ajutor. 

Prietenii, admiratorii și studenții cunoscutului profesor, dar și alți artiști, invită publicul la un concert caritabil, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru operația și tratamentul de care are nevoie acesta, care-i sporesc șansele de supraviețuire.

Vintilă Mihăilescu a fost diagnosticat în luna septembrie a anului trecut cu leucemie acută mieloblastică, un tip de cancer agresiv al sângelui. În acest moment, transplantul este singura șansă de supraviețuire și se poate face doar în Franța.

Suma de care este nevoie ajunge la minimum 250.000 Euro și reprezintă costurile pentru internare, tratament și transplant.

Un model pentru cei care vor să schimbe lumea în bine 

Concertul organizat la Ateneul Român va aduce în fața publicului artiși apreciaţi care vor interpreta creații din repertoriul clasic universal. Printre aceștia se numără dirijorul Tiberiu Soare, pianistul Horia Mihail, violonistul Gabriel Croitoru, soprana Oana Andra și tenorul George Vîrban.

Vintilă Mihăilescu este unul dintre cei mai iubiți și respectați profesori și autori din țara noastră, un mentor și un înțelept. Acesta a pregătit cu multă răbdare și dăruire numeroase generații de sociologi și antropologi, a susținut conferințe, a publicat cărți valoroase și a scris sute de articole pe teme actuale ale societății românești, oferind o analiză lucidă și necesară a realităților locale în context european. 

Categoriile de bilete

Categoria 1 – Loje centrale – 2500 ron

Categoria 2 – Loje centrale spate – 900 ron

Categoria 3 – Loje laterale – 500 ron

Categoria 4 – Locuri în sală – 200 ron

Biletele pentru eveniment se pot achiziționa de pe iabilet.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel