Conan, ''câinele incredibil'', decorat de Donald Trump

Donald Trump l-a decorat pe Conan, ''câinele incredibil'' care a participat la raidul asupra lui al-Bagdadi.

Preşedintele american Donald Trump l-a prezentat luni la Casa Albă pe Conan, probabil cel mai celebru câine din lume, care a participat la raidul ce a condus la moartea liderului grupării Statul Islamic (SI), Abu Bakr al-Bagdadi

"Conan a făcut o muncă fantastică", a subliniat preşedintele SUA în prezenţa soţiei sale Melania şi a vicepreşedintelui Mike Pence. "Acest câine este incredibil, atât de strălucitor, atât de inteligent", a adăugat el, precizând că celebrul ciobănesc belgian malinois, câine al armatei SUA, "a primit o medalie şi o placă".

"Conan este un câine rezistent", a mai spus Trump, subliniind că animalul a fost rănit în timpul raidului asupra unei zone controlate de rebeli în nordul Siriei, în apropiere de graniţa cu Turcia. "Conan a fost grav rănit. Dar s-a recuperat foarte repede şi de atunci a participat în raiduri foarte importante", a declarat el.

După anunţul, la 27 octombrie, privind moartea celui mai căutat jihadist din lume, Donald Trump a lăudat munca acestui câine "magnific". Animalul l-a urmărit pe şeful grupării Statul Islamic în tunelul unde acesta s-a aruncat în aer în Siria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel