Urmărește emisiunea live


Comunitatea Moto, protest contra indiferenței

Comunitatea Moto din România organizează un eveniment la 40 de zile de la o tragedie în care au fost implicați doi motocicliști, pentru a arăta că ”spiritul nu li-l poate lua nimeni”.

În data de 20 august, în localitatea Sînzieni (județul Covasna), Sebestyény Attilá, un tânăr de 37 de ani, a pierdut controlul motocicletei încercând să evite o minoră de 11 ani ce traversa printr-un loc nepermis și a fost proiectat într-un zid. Motociclistul a fost declarat decedat în urma impactului, deși se pare că a fost linșat public de rudele fetei. Un alt motociclist, ce oprise pentru a acorda primul ajutor, a fost înjunghiat de aceleași persoane, iar prietena lui a fost bătută.

”Comunitatea Moto din România nu poate rămâne indiferentă și, în semn de solidaritate cu familia victimei, familie care încă așteaptă un răspuns din partea autorităților, organizează un marș de protest care se va defășura în data de 13.09.2014, între orele 14:00-15:00, simultan în București (în Piața Alba Iulia) și în restul orașelor din țară (în fața sediilor autorităților locale).

Acest marș de protest va fi unul pașnic, unde sunetul țobelor de eșapament va fi înlocuit de tăcere. O tăcere tristă, menită să tragă un semnal de alarmă pentru autoritățile competențe în vederea urgentării soluționării acestui caz.

Toți participanții sunt rugați să poarte banderolă albă și, în vederea bunei desfășurări a acțiunii, să oprească motoarele și să păstrezea liniștea pe durata desfășurării protestului. Nu instigăm la violență și credem că un moment de reculegere prelungit poate lovi mai puternic decât armele albe ale unor lași”, spune comunitatea Moto printr-un comunicat de presă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel