"Corupţia ucide", apel de ultimă oră pentru mitingul de 1 Decembrie

Cu o zi înainte de sărbătoarea naţională, membrii comunităţii #Coruptiaucide au publicat un apel către toţi cei care intenţionează să participe vineri la parada de Ziua Naţională.

Organizatorii protestelor faţă de modificarea legilor justiţiei au transmis joi seara un apel către toţi cei care intenţionează să participe vineri la parada de Ziua Naţională "inclusiv cei aduşi de partidele politice cu autobuzele", să trateze cu respectul cuvenit semnificaţia acestui eveniment şi "să se abţină de la orice provocări şi gesturi care ar putea degenera în tensiuni sau violenţă".

"Ceremoniile oficiale dedicate zilei de 1 Decembrie reprezintă evenimente în care cinstim simbolurile României și momentele ei istorice. Indiferent de părerea pe care o avem despre situația României din acest moment, credem că paradă militară nu este locul și momentul în care să să ne manifestăm nemulțumirile și revoltă. Facem apel la toți cei care vor participa acolo, inclusiv la cei aduși de partidele politice cu autobuzele, să trateze cu respectul cuvenit semnificația acestui eveniment și să se abțină de la orice provocări și gesturi care ar putea degenera în tensiuni sau violență", este apelul publicat de "Corupția ucide".

"Noi, membrii grupurilor semnatare, asigurăm opinia publică de hotărârea noastră de a cinsti solemnitatea momentului", se arată în finalul mesajului semnat de organizațiile civice: Asociația Civică ProFest; Corupția Ucide; Evoluție în Instituție; Geeks for Democracy; Grupul Civic #insist; Inițiativa România; Institutul de Politici Publice; România Vie; Rezistenţa.

[citeste si]

Comunitatea Facebook "Corupţia ucide" reamintește în pagina sa de protestul programat vineri seară în Piața Victoriei din Capitală: "Amintim, de asemenea, că, de la ora 18:00, vom fi în Piața Victoriei, unde vom protesta împotriva celor care intenționează să scoată România în decorul lumii democratice prin legi abuzive".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel