ComputerGames.ro s-a închis după 21 de ani

Unul dintre primele site-uri și forumuri lansate în România, ComputerGames.ro, s-a închis săptămâna aceasta, după 21 de ani de activitate.

Anunţul a fost făcut printr-o postare fixată pe pagina de Facebook:

"Începând de astăzi (18 aprilie), siteul de știri, articole și review-uri de gaming ComputerGames.ro își va înceta activitatea.

Vă mulțumim că ați fost alături de noi în toți acești ani.

ComputerGames.ro
(1997-2018)"


Din ce cauză s-a închis ComputerGames?

Contactat de Paginademedia.ro, Silviu Stroie, cel care a fondat platforma acum peste 20 de ani, a declarat că două motive au contat: nerentabilitatea și noile norme de protecție a datelor cu caracter personal.

“Site-ul era în pierdere, de ani de zile. Nu este rentabil și nu a fost niciodată”, a declarat Silviu Stroie pentru Paginademedia.ro, adăugând că proiectul a fost “un hobby”.

Al doilea motiv?

"GDPR. Normele legate de protecția datelor cu caracter personal. Sunt zeci de mii de oameni implicați, care și-au pus anunțuri, este greu de gestionat”, a mai spus Silviu Stroie pentru Paginademedia.ro.

[citeste si]

Conform sursei citate, ComputerGames a fost lansat în 1997. Doi ani mai târziu, platforma lansa primul forum din România. În prezent, ComputerGames.ro redirecționează către shop.computergames.ro, magazin online care continuă să funcționeze.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel