Complicele lui Dincă cere să fie eliberat

Gheorghe Dincă
Gheorghe Dincă

Ștefan Risipițeanu, bărbatul acuzat că este complicele lui Dincă, cere să fie eliberat după ce Tribunalul București l-a arestat preventiv pentru 30 de zile.

Ștefan Risipițeanu a catalogat ca ”o răzbunare” mărturia dată de Gheorghe Dincă în fața procurorilor DIICOT prin care suspectul, în cazul crimelor de la Caracal, l-a dat de gol pe acest al doilea suspect, în vârstă de 46 ani, conform Realitatea Plus.

Anchetatorii vin cu acuzații foarte grave la adresa lui Ștefan Risipițeanu și spun că, în luna aprilie, atunci când Gheorghe Dincă a răpit-o și a dus-o pe Luiza Melencu la el acasă, vecinul lui l-ar fi surprins și i-ar fi cerut să întrețină și el relații sexuale cu tânăra de 18 ani.

Pentru că nu voia să fie descoperit, Gheorghe Dincă a fost de acord cu această cerere și au suspus-o pe tânăra de 18 ani la chinuri greu de imaginat.

Ștefan Risipițeanu a negat acuzațiile și a spus că nu știa că Luiza Melencu era la Gheorghe Dincă, acasă. Procurorii i-au convins însă pe judecători să-l trimită pe bărbat în arest preventiv pentru următoarele 30 de zile.

Cum bărbatul nu a recunoscut acuzațiile ce i se aduc, a contestat această decizie de arestare, iar contestația se judecă joi, la Curtea de Apel București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel