Urmărește emisiunea live



Companie aeriană, probleme grave: 175 de zboruri anulate, în două zile. Peste 100 de membri ai echipajului de cabină, în concediu medical

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

O companie aeriană se confruntă cu probleme grave, după ce a fost nevoită să anuleze 175 de zboruri, în două zile.

Air India Express, transportatorul economic al grupului Tata, a declarat că a anulat joi aproximativ un sfert din zborurile sale și că ia "măsuri adecvate" împotriva personalului de cabină, deoarece serviciile au fost perturbate pentru a doua zi după ce personalul s-a îmbolnăvit săptămâna aceasta, scrie Reuters.

Cel puțin 175 de zboruri au fost anulate în ultimele două zile și alte câteva au fost întârziate după ce peste 100 de membri ai echipajului de cabină și-au luat brusc concediu medical marți seară.

"Am mobilizat toate resursele"

"Vom opera 283 de zboruri astăzi. Am mobilizat toate resursele, iar Air India ne va sprijini prin operarea pe 20 dintre rutele noastre", a declarat compania aeriană într-un comunicat pentru Reuters.

Air India a fost cumpărată de conglomeratul Tatas, care se ocupa de comerț cu sare și software, în 2022. În cadrul noii structuri, compania aeriană fuzionează cu Vistara, în timp ce Air India Express fuzionează cu AirAsia India.

Întreruperile sunt cel mai recent eșec al pieței aviatice din India, după ce Vistara a fost nevoită să anuleze 25-30 de zboruri pe zi din cauza lipsei de piloți, în aprilie. Din cele peste 360 de zboruri zilnice, Air India Express a declarat că a anulat 85 joi, cu peste 90 afectate cu o zi înainte.

Directorul executiv Aloke Singh a declarat că întreruperile "s-au propagat în cascadă în întreaga rețea", forțând compania să reducă programul în următoarele zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel