Compania-mamă a PRO TV, în derivă. Ce se va întâmpla până la sfârșitul anului

protv-logo
protv-logo

Demisii din fruntea Central European Media Enterprises (CME), concedieri și acțiuni a căror valoare s-a diminuat la jumătate. Compania-mamă a PRO TV dă tot mai multe semne că nu se îndreaptă spre mai bine. Pagina de media scrie că până la sfârșitul anului 2013, CME intenționează să restructureze aproximativ o mie de angajați. 

"Până la finalul anului acestuia ne propunem să avem aproximativ 1.000 de angajați mai puțini decât la începutul lui 2013", a declarat Michael Del Nin, co-CEO al companiei CME, citat de Digitaltveurope.net. Michael Del Nin a precizat că CME "a accelerat și a extins planurile de restructurare anunțate anterior de conducerea companiei". El a mai precizat că CME intenționează să-și concentreze energia pe zona de TV.

 Noii șefi ai CME, care l-au succedat pe Adrian Sârbu, au declarat că rezultate companiei sunt inacceptabile. Comunicatul companiei din urmă cu o săptămână arată că riscă să intre în incapacitate de plată dacă nu va găsi finanțare în următoarele 12 luni. După anunț, valoarea acțiunilor companiei s-a diminuat cu 50%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel