Compania de Aeroporturi București, nereguli. Sorin Stoicescu, fost membru CA, REACȚIE

Aeroport
Aeroport

Sorin Stoicescu, fost membru CA, a discutat, la Realitatea TV despre neregulile și faptele ilegale găsite la Compania de Aeroporturi București, de către Corpul de Control al premierului.

”Nu mă surprinde. El e făcut la comandă, dirijat de către unul dintre secretarii de stat din Minister. Acolo sunt toți eventualii săi inamici puși. (...) Am participat la selecție, am fost numit conform ordonanței de guvernanță corporatistă 109. Singura durere este că i-am dat în judecată. Au încercat după un an de zile să ne schimbe din funcții și să ne renumească provizorii. Au făcut patru ședințe AGA într-o oră, în aceeași zi, prin care ne-au scos, ne-au pus, și trei dintre noi am refuzat să fim numiți provizoriu și ne-am dat demisia.

”Zicea că vrea să bage cuțitul în ăla”

În același timp, eu în perioada cât am fost acolo, împreună cu colegii mei, și mă refer la martie 2015- martie 2016, am încercat să facem investiții. Am făcut o mare parte. Am vrut să repar pista numărul 2, deși o aveam trecută ca obiectiv al anului 2017. Erau bani, erau posibilități și era foarte necesar. Ministerul pur și simplu ne-a împiedicat ca să facem această operațiune. Am ajuns de am mers la secretarul de stat cu ordonatori, am stat șase ore de vorbă, l-am convins ca a doua zi să ne apucăm de pistă, dar el avea ceva cu directorul general al aeroportului. Eu îi spuneam lucruri serioase, el zicea că vrea să bage cuțitul în ăla. Vă dați seama cât îl duce mintea.”, a spus acesta.

Stoicescu nu a vrut să divulge numele secretarului de stat, însă a anunțat că îl va da în judecată. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel