Compania aeriană Qantas a vândut toate biletele „spre nicăieri” în două minute și jumătate

Imagine de StockSnap de la Pixabay
Imagine de StockSnap de la Pixabay

Qantas, gigantul australian, a vândut toate biletele unui zbor „spre nicăieri” în două minute și jumătate.

Compania aeriană Qantas din Australia a reușit să vândă toate biletele „spre nicăieri” în doar 2 minute și jumătate. Pasagerii zborului „spre nicăieri” vor admira Superluna sângerie, un fenomen astronomic ce va avea loc pe 26 mai, de la ferestrele rotunde ale unui avion Boeing 787 Dreamliner.  

Biletele pentru zborul „spre nicăieri” au pornit de la 499 de dolari australieni la clasa economy și de la 1.499 de dolari pentru clasa I, scrie CNN.

Aeronava va decola din Sydney si va zbura timp de trei ore. Călătorii de la bordul avionului Boeing 787 Dreamliner vor fi obligați să poarte mască de protecție și să respecte distanțarea fizică.

Anul trecut, Qantas a vândut biletele „spre nicăieri” în 10 minute

În luna octombrie a anului trecut, tot pentru un zbor „spre nicăieri”, compania australiană Qantas a vândut toate biletele în 10 minute.

Atunci, prețul biletelor varia între 572 și aproape 2.800 de dolari. Pasagerii de la bordul avionului Boeing 787 Dreamliner au zburat pe 10 octombrie 2020 timp de șapte ore în jurul Australiei, cu debarcare în locul de plecare, respectiv aeroportul din Sydney, scria CNN.

Qantas va desfășura și „zboruri mister”

BBC transmitea în luna martie a.c. că excursiile de o zi în care pasagerii nu știau destinația, la îmbarcare, erau populare în țară în anii 1990.

În acest context, Qantas, care a fost una dintre primele companii care să ofere avioane către nicăieri, care decolau și aterizau pe același aeroport după ce zburau la joasă altitudine pe lângă monumente australiene, va oferi și „zboruri mister” cu unul din trei avioane Boeing 737, din Brisbane, Melbourne sau Sydney, la tarife de economie care încep de la 577 dolari americani.

Practic, în aceste situații, pasagerii nu știu unde vor ajunge.

În 2019, compania australiană Qantas a realizat cel mai lung zbor fără escală din lume cu un avion comercial, care a străbătut distanţa New York - Sydney în peste 19 ore, având la bord 50 de pasageri şi membri ai echipajului, informa DPA şi AFP.

Cursa a străbătut distanţa de 16.200 de kilometri care separă cele două oraşe în 19 ore şi 16 minute, anunțau reprezentanţii companiei Qantas pe Twitter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel