Comisie anchetă. Nicolicea: Niciun membru nu a solicitat invitarea lui Băsescu la audieri

Rodica Mitu / 06 sep 2017 / 17:21 Salveaza PDF Comentarii

Eugen Nicolicea a declarat, miercuri, că nu a fost nevoie de audierea lui Traian Băsescu.

"Nu ai nevoie de o audiere atâta vreme cât ai documentele şi documentele sunt constituite din Monitoare Oficiale. Acolo aveam primul decret de încetare a mandatului domnului Nica şi pe aceeaşi pagină publicat practic în acelaşi timp, deci nu unul după altul, ca să intre în vigoare, decretul de numire a domnului Blaga.

Cu privire la solicitarea ca domnul Băsescu să fie invitat, niciun membru al comisiei nu a solicitat acest lucru, probabil că Monitoarele Oficiale nu puteau să fie infirmate printr-o declaraţie şi cred că nimeni nu poate să le infirme. De asemenea, domnul Traian Băsescu a pus şi o condiţie, dacă ţineţi minte, în spaţiul public, că va veni numai dacă nu ştiu ce se va întâmpla, condiţie care nu era îndeplinită şi bănuiesc că nu au vrut colegii noştri să-i solicite prezenţa ca să nu fie refuzaţi în maniera lui Traian Băsescu.

Dacă şi-ar fi manifestat disponibilitatea să vină, aşa cum au făcut alţii invitaţi, evident că l-am fi invitat, deci nu am refuzat pe absolut nimeni. Probleme am avut cu cei care şi-au manifestat dorinţa să nu vină, cum este şi cazul lui Traian Băsescu", a spus Nicolicea, membru al Comisiei de anchetă, potrivit Agerpres.

 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23