Comisia SRI. Băsescu, Tăriceanu, Coldea, Maior, chemați la audieri

Traian Băsescu, Călin Popescu-Tăriceanu, Florian Coldea şi George Maior se află printre persoanele care sunt invitate pentru audieri, în perioada următoare, la Comisia pentru controlul activităţii SRI, a anunţat, marţi, preşedintele Comisiei, Claudiu Manda. 

El a adăugat că nu s-a stabilit clar când cele patru persoane vor fi audiate. 

"Noi am hotărât ca în perioada următoare, nu am stabilit un orizont de timp pentru că depinde şi de programul persoanelor pe care intenţionăm să le invităm. Una dintre referiri a fost făcută inclusiv ieri în spaţiul public. Domnul preşedinte Traian Băsescu a spus că va veni la comisie după ce vor fi audiaţi fostul director şi fostul prim-adjunct. Mi-e foarte greu să vă răspund astăzi când va fi programată audierea fiecăreia dintre cele patru persoane, care va fi ordinea. Dar este intenţia noastră de a-i invita la comisie şi de a lămuri aspecte care au reieşit din activitatea comisiei", a explicat Manda. 

Senatorul PSD a precizat că vor mai fi invitaţi, printre alţii fostul colonel de la Direcţia de Informaţii a Armatei, jurnalistul Dan Andronic, Toni Greblă şi Sebastian Ghiţă. 

"Există în continuare şi printre petenţi şi petiţiile scrise persoane care doresc să fie audiate şi printre cei la care s-a făcut referire în contextul audierilor la comisie persoane care vor să probeze sau nu cele spuse, persoane despre care există elemente care pot să clarifice aspectele noastre. Rămân în atenţia noastră să fie invitaţi şi persoanele pe care le-am şi prezentat. E vorba de domnul fost colonel de la Direcţia de Informaţii a Armatei, e vorba de domnul Dan Andronic, domnul Toni Greblă, domnul Ghiţă", a afirmat Manda. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel