Comisia specială: DIICOT, la raport

DIICOT
DIICOT

DIICOT ar trebui sa elaboreze anual un raport de activitate pe care sa-l prezinte ministrului Justitiei si CSM, conform unui nou articol stabilit de Comisia Specială.

Comisia parlamentară specială pentru Legile Justiției a adoptat un amendament, joi, un nou articol în legea 304/2004 privind organizarea judiciară care vizează activitatea DIICOT. Astfel, instituţia va trebui să elaboreze anual un raport de activitate pe care să-l prezinte ministrului Justiției și CSM.

"Directia de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism elaborează anual un raport privind activitatea desfășurată, pe care îl prezintă Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii și ministrului Justiției, nu mai târziu de luna februarie a anului urmator. Ministrul Justiției va prezența Parlamentului concluziile asupra raportului de activitate al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism", se arată în noul articol adoptat de comisia speciala.

O obligație identică are și DNA, care trebuie să prezinte, de asemenea, un raport anual ministrului Justiției și CSM.

Amendamentul a fost propus de DIICOT.

[citeste si]


Te-ar putea interesa







Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28