Comisia Iordache, mișcarea zilei înainte de votul final din Camera Deputaţilor

Comisia Iordache
Comisia Iordache

Comisia Iordache se reuneşte la ora 16.00 pentru a face un nou raport pe modificările la Codul penal.

Comisia specială pentru modificarea legilor justiţiei, condusă de către deputatul PSD Florin Iordache, se reuneşte marţi, de la ora 16.00, la aproximativ două ore după ce proiectul de lege pentru modificarea Codului penal a fost adoptat de Senat, potrivit news.ro.

Potrivit deciziei Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, proiectul de lege privind modificarea Codului penal va intra miercuri la dezbateri în plen, urmând ca joi să primească votul final. După încheierea acestor proceduri, iniţiativa legislativă va merge la preşedinte pentru promulgare.

Comisia specială a adoptat luni, cu 15 voturi "pentru" şi 7 voturi "împotrivă", raportul la proiectul de lege privind modificarea Codului penal, urmând ca marţi să intre la votul din plenul Senatului. Preşedintele Comisiei speciale privind modificarea legilor justiţiei, deputatul PSD Florin Iordache, a susţinut că modificările aduse Codului penal pun accent pe respectarea legii şi pe "diminuarea abuzurilor". Acesta a repetat că stabilirea unui prag pentru abuzul în serviciu şi redefinirea infracţiunii nu a fost o miză pentru majoritatea parlamentară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel