Comisia Europeană, campanie pentru zeci de mii de tineri

Reprezentanţa Comisiei Europene în România a lansat, sâmbătă, la Tulcea, campania #EUandME, în cadrul celei de-a VII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Film despre Mediu şi Oameni - Pelicam.

Campania are drept obiectiv apropierea tinerilor de valorile europene şi urmează să fie lansată şi la Craiova, la finele lunii august, în oraşele în care există Centre de informare europeană, precum şi la două evenimente al căror număr de participanţi este de zeci de mii de tineri, potrivit şefei Reprezentanţei Comisiei Europene în România, Angela Cristea, care a fost sâmbătă prezentă la evenimentul din Tulcea.

"Respectul pentru mediul înconjurător este o valoare fundamentală a Uniunii Europene. Campania se adresează tinerilor, iar ei au un rol foarte important de jucat în protecţia mediului şi ştim că au multe acţiuni prin care promovează protejarea mediului. Comisia Europeană le este un aliat, iar ei ne sunt un aliat şi din acest motiv am venit aici la Tulcea pentru a lansa campania", a declarat pentru AGERPRES şefa Reprezentanţei CE în România.

Cristea şi-a amintit că filmul preferat al adolescenţei sale a fost Cireşarii. "A fost şi cartea copilăriei mele. Mi-am amintit acum de ea pentru că vin de la proiecţia primului film al campaniei #EUandME în care personajul principal este salvat de un mare urs", a afirmat Angela Cristea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel