Comisarul-șef Radu Gavriș, surprins la petrecerea ilegală de către subalterni. Imaginile controversate date publicității prin două cai

Noi detalii de la petrecerea ilegală din Centru Vechi / Imagine de Anja de la Pixabay
Noi detalii de la petrecerea ilegală din Centru Vechi / Imagine de Anja de la Pixabay

Apar noi informații despre petrecerea de vineri seară la care a participat și adjunctul șefului Poliției Capitalei, comisarul-șef Radu Emilian Gavriș.

Comisarul-șef Radu Emilian Gavriș a fost surprins, vineri seară, alături de mai mulți procurori, în incinta unui local din Centrul Vechi al Capitalei și consuma băuturi alcoolice. Este vorba despre o terasă închisă, unde accesul în mod normal n-ar fi trebuit permis. 

Tot acolo a fost identificată și o persoană care trebuia să fie în carantină, la Călărași, iar patronul localului a fost amendat cu 5.000 de lei pentru nerespectarea măsurilor.

De asemenea, sursa citată spune că adjunctul Poliției Capitalei, Radu Emilian Gavriș, se afla cu patru persoane la o masă, necunoscându-se cu celelalte. 

Comisarul-șef Radu Emilian Gavriș a fost surprins în urma unei acțiuni de verificare de către polițiștii de la Sectorului 3, practic aflați în subordinea sa. 

Ce se vede în imagini 

Totodată, la Antena 3 s-a atras atenția asupra faptului că în imaginile apărute în spațiul public, sunt două „seturi”: imaginile din interior, dar și din exterior, din parcarea localului respectiv, ce fac parte probabil din imaginile de filaj. În spațiul public au apărut și fotografii de la masă, cu pahare de bere, „semn că s-a așteptat”.

Comunicare falsă în urma apariției imaginilor 

Antena 3 mai transmite că vineri seară, după apariția imaginilor în presă, a urmat și o comunicare ce ar fi, de fapt, un „fake-comunicat”. Nici Poliția Capitalei și nici IGPR nu și l-a asumat. 

Astăzi, Inspectoratul General al Poliției a dat un comunicat în care a vorbit despre măsurile luate la nivelul întregii țării. În acest comunicat s-au dat și mai multe exemple, primul fiind al petrecerii de vineri seară. 

Exemplul dat de IGPR în ultimul comunicat 

„La data de 22 ianuarie 2021, în jurul orei 19:15, polițiștii din București au depistat, în spațiul închis al unui restaurant din Centrul Vechi al municipiului București, 27 de persoane.

În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că una dintre persoanele depistate figura carantinată în județul Călărași, din data de 16 ianuarie 2021, astfel că polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la infracțiunea de zădărnicirea combaterii bolilor.

De asemenea, au fost întocmite procese-verbale de constatare a contravenției pentru 25 de clienți, în valoare totală de 17.500 de lei și a fost aplicată o sancțiune contravențională, în valoare de 5.000 de lei, operatorului economic în incinta căruia au fost depistate persoanele.”, se arată în comunicatul IGPR. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel