Comisarul european, Johannes Hahn, şi-a anulat vizita la Bucureşti

johannes-hahn
johannes-hahn

Delegația condusă de comisarul european pentru politică regională, Johannes Hahn,  și-a anulat vizita la București, programată pentru  joi, 26 ianuarie, din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile, potrivit informației transmise de Reprezentanţa Comisiei Europene în România.

"Vizita comisarului european pentru politică regională Johannes Hahn, programată pentru astăzi, 26 ianuarie 2012, a fost anulată. Delegaţia condusă de oficialul european s-a aflat în imposibilitatea de a se deplasa de la Bruxelles la Bucureşti din cauza perturbării traficului aerian", informează Comisia Europeană.

Comisarul european împreună cu delegația dela Bruxelles urma să participe Guvernului României, la Reuniunea comitetului interministerial pentru absobţia fondurilor europene, precum și la reuniunea cu reprezentanţii instituţiilor financiare internaţionale referitoare la acordarea de asistenţă tehnică autorităţilor române pentru creşterea absorbţiei fondurilor europene.

Potrivit agendei de lucru, vizita includea și întrevederi cu preşedintele Traian Băsescu, cu premierul Emil Boc şi cu ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban.

Din cauza ninsorilor abundente și a viscolului, delegația condusă de comisarul european au decis să-și anuleze vizita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel