Comisar UE: Marea Britanie, isterică pe tema imigranților români

Laszlo Andor,
Laszlo Andor,

Marea Britanie este ”isterică” pe tema imigrației românilor și polonezilor și riscă să devină ”țara obraznică” a Uniunii Europene din cauza planurilor sale de a lua măsuri drastice împotriva a ceea ce este numit ”turism pentru beneficii sociale”, spune comisarul european pentru Ocuparea Forței de Muncă, Asistență Socială și Incluziune, Laszlo Andor.

Oficialul european îl acuză pe prim-ministrul David Cameron că nu spune adevărul complet cu privire la imigrație și că aprecierile sale pe acest subiect au fost exagerate, potrivit The Daily Telegraph. Andor l-a sfătuit pe Cameron să prezinte acest tablou în manieră mai precisă și ”nu sub presiune, nu sub o asemenea isterie care cuprinde uneori Marea Britanie”.

Comisarul european a dat ca exemplu polonezii, a căror imigrație masivă în insulă nu a dăunat ci, dimpotrivă, a ajutat economia Regatului Unit.

”Riscă să transforme Marea Britanie în țara obraznică a Uniunii Europene și nu ne dorim asta, credem că există variante mult mai bune”, a punctat Laszlo Andor.

Nigel Farage, președintele partidului eurosceptic UKIP, recunoscut pentru declarațiile jignitoare despre imigranții est-europeni, se îndoiește că David Cameron va avea curajul să ia măsurile pe care le anunță. În schimb, el susține că premierul este ”cea mai vocală majoretă a expansiunii Uniunii Europene”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel