EXCLUSIV  Comisar-şef: Bucătarul român de la Londra NU a riscat nimic

Mihai Untaru, comisar-șef în rezervă, a analizat, în exclusivitate pentru DC News, cazul lui Florin Morariu, un bucătar român din Londra care a povestit, în mediul online, cum a lovit un terorist.

„Oameni buni e atac terorist aici, au împuşcat oameni, uitaţi, am ieşit afară. I-am dat un baschet în cap la un terorist d-ăla, ferească Dumnezeu ce e aici. Bai, Florin, i-am dat baschet, du-te şi adu baschetul", spunea Florin pe o filmare publicată pe Facebook.

În opinia lui Mihai Untaru, în contextul celor publicate în mediul online, nu există un pericol pentru viaţa lui Florin.


„Nu există un pericol. Riscul de elimina un astfel de martor este foarte mic. Dacă am fi vorbit de un atac mafiot, atunci ar fi existat un pericol”, spune comisarul-şef. Mafia este organizată teritorial şi foloseşte cam aceiaşi oameni. Într-un astfel de caz, ar fi existat interesul de a elimina martori, pentru ca aceştia să nu discute cu poliţiştii cărora le-ar fi putut oferi diverse informaţii.

În cazul acestor grupuri teroriste, cei care sunt folosiţi în atacuri criminale sunt sacrificaţi, fiind consideraţi, în termeni mai duri, de unică folosinţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel