EXCLUSIV  Comentariul lui Mugur Ciuvică după ce românii s-au înghesuit să-și facă pașapoarte / VIDEO

Mugur Ciuvică a vorbit despre românii care se înghesuie să-și facă pașapoarte, după ce a început războiul în Ucraina.

În cadrul emisiunii „Miercurea Neagră“, la DC News, Bogdan Chirieac și Mugur Ciuvică au avut un dialog spumos despre știrea conform căreia românii se înghesuie să-și facă pașapoarte.

„Suntem o țară cu o populație între 15 și 19 milioane. Faptul că sunt câteva sute de oameni care se ducă să-și facă pașapoarte în București, dar și în alte părți, nu mi se pare o știre. Sunt oameni care își iau pașapoarte. S-au speriat... Nu e nici psihoză, că n-am văzut zeci de mii de oameni la coadă, ci doar câteva sute. Bun, își iau oamenii pașapoarte.

Nu știu, domnul Bode e absolut incompetent așa, ca ministru de Interne, dar nici nu știu dacă poate să facă ceva, că pașapoartele se fac și ele acum pe calculatoare, sunt niște chestii. Nu puteți dumneavoastră acum să-mi faceți mie un pașaport, să vă ia Bode, că sunteți colonel...“, a zis Mugur Ciuvică.

Bogdan Chirieac: „Dar nu de specialitate în miliție!“

Mugur Ciuvică: „Păi și milițienii credeți că sunt mai buni decât dumneavoastră la pașapoarte? Să ia Bode un milițian de la circulație și să-l ducă la pașapoarte. Știe milițianul ăla să facă pașaport? Te duci la el și hai să zicem că poza ți-o mai faci...“

Bogdan Chirieac: „După care îți dă amendă. Zice: Bre, am venit după pașaport / Ia amendă de aici și dă permisul

Mugur Ciuvică: „Da, așa. Chiar nu cred că e o problemă, totuși, pentru România, chestia cu pașapoartele. Se înghesuie niște oameni să-și ia pașapoarte. Foarte bine, eu nu-i critic, dar nici nu-i laud.“, a conchis Mugur Ciuvică.

Aglomerația la pașapoarte

Peste 100 de persoane așteptau, ieri, la Serviciul de Pașapoarte dintr-un centru comercial din Bucureşti, potrivit Antena 3. În cazul unui eventual conflict, oamenii vor să plece din ţara noastră. Pentru eliberarea paşaportului, oamenii trebuie să plătească aproximativ 250 de lei 

"Încă de la primele semnale de creștere a volumului solicitărilor de pașapoarte, pentru evitarea supraaglomerării la sediile serviciilor publice comunitare de pașapoarte, Direcția Generală de Pașapoarte a recomandat instituțiilor prefectului, în cadrul cărora sunt organizate serviciile publice comunitare de pașapoarte, dispunerea prelungirii programului de lucru cu publicul, precum și suplimentarea, până la capacitatea maximă, a stațiilor de preluare a cererilor, utilizate la nivelul structurilor teritoriale de pașapoarte.

În acest context, în prezent, a fost prelungit programul de lucru cu publicul de luni până vineri, astfel: - în intervalul orar 08.00 – 20.00: S.P.C.P. Argeș, București, Constanța, Dolj, Timiș și Satu Mare; - în intervalul orar 08.30 – 20.30 SPCP Galați; - în intervalul orar 08:00-18:00: S.P.C.P. Botoșani și Suceava, iar în ziua de miercuri programul de lucru cu publicul realizându-se în intervalul orar 08.00-18.30; - în intervalul orar 08:30 – 18.30: S.P.C.P. Brăila, Buzău, Cluj, Dâmbovița și Ilfov; - în intervalul orar 08:30 – 18.30: S.P.C.P. Teleorman începând din data de 08.03.2022.; - în intervalul orar 08:00 – 20.00: S.P.C.P. Călărași începând din data de 08.03.2022.

În cazul structurilor de pașapoarte care încă nu și-au prelungit programul de lucru cu publicul, Direcția Generală de Pașapoarte a recomandat efectuarea unei analize de către conducerea instituțiilor prefectului și a serviciilor publice comunitare de pașapoarte, cu privire la oportunitatea luării acestei măsuri în funcție de numărul de solicitări. Având în vedere cele expuse, recomandăm verificarea programului de lucru cu publicul prin accesarea site-urilor instituțiilor prefectului, la secțiunea „Pașapoarte – Adresa și programul de lucru”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel