Combaterea țânțarilor în București, noi tratamente

Crişan Andreescu / 17 iul 2018 / 13:07 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Începând cu seara zilei de 13.07.2017, orele 22.00, se acționeaza concomitent in cele 6 sectoare, cu 24 de utilaje auto de mare capacitate, de tip ULV (Ultra Light Volume), cat si 12 echipamente individuale tip atomizor, 48 de agenți ai operatorului si inspectori ai Direcției de specialitate din cadrul Primăriei Municipiului București.

Se estimează ca durata de execuție a acestui tratament va fi de 5 zile, in funcție de condițiile meteorologice.

Se trateaza spatiile verzi, scuarurile aferente aliniamentelor stradale, apoi parcurile, grădinile publice, spatiile verzi aferente curților spitalelor, unități militare, cimitire etc.

Tratamentele pe aliniamentele stradale se desfășoară in intervalul orar 22.00-05.00.

Intervalul orar pentru executarea tratamentelor in parcuri este 24.00-05.00, operatorul fiind însoțit de reprezentanți ai politiei locale si ai administratorului parcului.

Cantitatea de substanța estimata a fi folosita pentru un tratament este de 685 de litri (K'Othrine Profi EC 250). Substanța este biodegradabila.

Informarea populației se face prin afișe avertizoare, care au fost amplasate in parcuri, bulevarde, străzi si in toate zonele in care se vor efectua tratamente de combatere țânțari.

Vezi si: 20 de clădiri din Bucureşti, consolidate. Gabriela Firea: Se lucrează


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27