Combatere ţânţari, Bucureşti. Acţiune în 100 de parcuri şi grădini publice

herastrau
herastrau

Primăria Municipiului București continua cel de-al 11 lea tratament de combatere a țânțarilor, urmând ca în această seară să se intervină în peste 100 de parcuri și grădini din toate cele 6 sectoare ale Capitalei.

Pentru că intervențiile de aplicare a tratamentelor de dezinsecție — combatere țânțari să se desfășoare în condiții optime, cetățenii sunt rugați să evite parcurile indicate în intervalul orar 23:00 — 05:00. Tratamentele vor fi aplicate începând cu ora 23.00, cu un număr total de 13 utilaje de mare capacitate în sistem ULV (ceață), și 26 de operatori.

Cantitatea de substanță estimată a se folosi este de 120 litri. Precizăm că substanța folosită este K'Othrine Profi EC 250, aceasta fiind biodegradabila și neavând efecte adverse asupra mediului înconjurător și asupra organismului uman. Timpul de acțiune este de cel mult 24 de ore în condiții de căldură și umiditate normală. Subliniem faptul că efectuarea tratamentului este condiționată de evoluția fenomenelor meteorologice.

Populaţia, informată prin afişe

Menționăm că informarea populației a fost efectuată prin afișe avertizoare ce au fost amplasate în parcurile în care se vor efectua tratamentele de combatere țânțari. Reamintim că, pentru a veni în sprijinul locuitorilor Capitalei, Primăria Municipiului București a pus la dispoziție o line TelVerde 0800800868, unde se pot transmite, 24/ 24h, sesizări cu privire la zonele unde sunt identificate infestări cu țânțari. Facem precizarea că sesizările înregistrate în ultimele zile au fost centralizate și incluse în cadrul celui deal 11-lea tratament.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel