Comasare alegeri. Tudose: Mi-au venit cifrele acestea la ora 00.00

Europarlamentarul Mihai Tudose a susținut o declarație de presă referitoare la comasarea alegerilor. 

Mihai Tudose susține că mai mult de 60% dintre români doresc comasarea alegerilor, dar și coerență și stabilitate în guvernare. 

Așteptam o cercetare sociologică despre ce doresc românii și cam ce vrea România și să acționăm în acest sens, nu ceea ce dorim noi. Acea cercetare sociologică ne-a sosit aseară, azi-noapte. La 00:00 a fost gata. Vă dăm în premieră faptul că mai mult de 60% dintre români doresc comasarea și o majoritate, chiar mai mare, doresc o continuitate a guvernării, o stabilitate și o coerență în guvernare.

După ce s-a întâmplat în ultimii ani în România este clar că lumea s-a săturat de schimbări bruște de guvern, de politică internă și externă.

Trebuie să avem în vedere, și astăzi s-a discutat intens și pe această temă, și ceea ce se întâmplă în Europa, în țările partenere importante, precum și construcțiile politice la nivel de Parlament European, de Comisie Europeană.

Nu putem să fim defazați complet față de aceste lucruri!

Decizia celor două partide a fost ca astăzi la ora 16:00 să avem structuri de conducere, simultan, să vedem ce spun partidele noastre, colegii noștri, despre strategia pe care noi am convenit să le-o propunem.

Nu mă întrebați care este că trebuie să afle colegii noștri de la noi, nu de la dumneavoastră. Așa e frumos din respect pentru colegii noștri!

Vom avea o coaliție imediat după aceste întâlniri, de la ora 16:00, iar la ora 19:00 veți avea în față pe cei doi președinți ai celor două partide.", a spus Mihai Tudose. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel