Comandantul Jandarmeriei: Mă voi opera când mă va lăsa strada

Scutaru Cristina / 08 dec 2017 / 09:19 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Comandantul Jandarmeriei Române, Sebastian Cucoș, a făcut dezvăluiri dureroase la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea. 

"Am o schijă în piciorul stâng de când am fost în Kosovo. Din cauza schijei, nu pot să fac RMN și nici operație. Se poate face operație, dar în 'orb' din cauza acesteia. (...) Se va face totuși operație, dar când mă va lăsa strada", a spus Sebastian Cucoș.

"Eu sunt comandantul acțiunii din februarie. În urma acțiunii de atunci, nu mai am toate piesele de la un genunchi. Nu mai am ligamente încrucișate, nu mai am ligament lateral. Nu am reușit să mă operez nici până astăzi. (...) Credeți că mie nu mi-ar fi plăcut să aplic legea? Dar nu o am. În februarie am fost lovit de un protestatar care încerca să arunce cu un cocktail molotov. Când am vrut să-l opresc, a alunecat, mi-a prins piciorul între picioarele lui, s-a răsucit, am căzut amândoi, și am rămas fără ceea ce se vede. Un alt coleg de-ai mei a rămas cu vederea undeva la 75%. Mai avem un coleg care a rămas fără testicul. Luni de zile suntem tocați zi de zi", a mai zis comandantul Jandarmeriei Române. Bărbatul care i-a făcut piciorul praf nu a primit nicio sancțiune pentru că nu se știe cine este autorul faptei: "S-a ridicat și a fugit!".

[citeste si]

"Nu am nimic împotriva celor care manifestă pașnic, ceea ce îmi doresc este să nu ajungem la violență", a mai spus Sebastian Cucoș.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.81