Coman Magda, proiectul care va schimba vieți. Ce vrea să facă în București

Coman Magda
Coman Magda

În urma unui accident care i-a schimbat radical viața, Magda Coman și-a pierdut capacitățile locomotorii, însă nu a lăsat acest lucru să-i pună stop fericirii. A devenit manechin, soţie, mamă, președinta Asociației Open Your Heart şi o neobosită luptătoare a drepturilor persoanelor cu dizabilități. În prezent, strânge fonduri pentru deschiderea unui Centru de Zi pentru persoanele cu dizabilități la București.

Magda Coman este producătorul show-lui „Atipic Beauty", care, în cele 17 ediţii de până acum, a ajuns în multe oraşe din România, pentru a schimba imaginea oamenilor cu dizabilităţi, prezentându-le calităţile în cadrul unui eveniment fashion-umanitar. Asociaţia Open Your Heart strânge în prezent fonduri pentru deschiderea primului Centru de Zi pentru Persoanele cu Dizabilităţi.

City Fashion Week doreşte să ofere un sprijin Magdei Coman şi Asociaţiei Open Your Heart, cu ajutorul designerilor și al publicului interesat. City Fashion Week, aflat la a IV-a ediție, se va desfășura la Cluj, în perioada 28 – 29 noiembrie, la Wonderland, sala Grande Vista, începand cu ora 19:30. În cadrul acestui eveniment cu tradiție și la Cluj-Napoca, veți putea admira creațiile vestimentare ale unor designeri renumiți, apreciați atât în țară, cât și peste hotare.

Ediția de anul acesta aduce încă ceva inedit: un Festival de Shopping sub denumirea „Zi-le de Modă", eveniment care va avea loc la Muzeul de Artă din Cluj, în 30 noiembrie 2018, între orele 11:00-21:00.  

Vedeta serii va fi Yasmine Sabbagh, fiica lui Cristian Sabbagh, care va veni la Cluj special pentru acest eveniment ca super model.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel