Coman Magda aduce la Cluj un eveniment unic în lume

Rodica Mitu / 14 iun 2019 / 18:14 Salveaza PDF Comentarii
Coman Magda
Descriere foto: Coman Magda

Frumusețea interioară este cea care contează cu adevărat – acesta este mesajul care va fi transmis clujenilor marți, 18 iunie, în cadrul unei noi ediții Atipic Beauty.

Spectacolul de modă va avea loc marți, 18 iunie 2019, la ora 19.00 la Casino Parc - Centrul de Cultură Urbană. 14 modele de viață, reprezentând 14 suflete frumoase în scaune cu rotile, vor demonstra faptul că frumusețea nu are limite și vor susține o prezentare de modă în cadrul careia vor purta creații vestimentare semnate de designeri români renumiți.

Cele 14 modele în scaune cu rotile vor fi însoțite pe podium de 14 persoane publice, a căror implicare in sustinerea incluziunii persoanelor cu dizabilitati este vizibilă, având ca principal obiectiv eliminarea barierelor din societatea românească și de a crea ideea de coeziune și incluziune socială a persoanelor cu dizabilități.

Magda Coman, președinta asociației Open Your Heart si inițiatoarea acestui proiect, este un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viața în scaun cu rotile. Iată ce spune ea: „Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Chiar dacă societatea românească nu este pregatită încă să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi, noi ne-am propus să ne continuăm eforturile de promovare. Clujul este un oraș în care am fost mereu primite cu căldură și ne-am simțit extraordinar".

Evenimentul va fi moderat de Paula Rusu si va include și câteva momente artistice, în care îi vom asculta pe Mihnea Vilceanu, Miklos Roland și THE BEAT Music School.

 


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22