EXCLUSIV  Colonelul Ion Marin, PRIMA REACȚIE după amenințarea cu EXCLUDEREA din PMP

PMP Buzău a transmis că va declanșa procedurile de excludere din partid a lui Ion Marin. Fostul şef al IPJ Buzău, colonelul (r) Ion Marin, contactat de DC News, a oferit prima reacție în acest sens.

"Ce excludere? Că vrea Adrian Mocanu?! Domnul Mocanu ar trebui să se documenteze să vadă dacă eu mai fac parte din Colegiul Național Executiv al PMP. Este organismul central de conducere al PMP. Colegiul Național poate să mă dea afară din PMP. Hoțul strigă hoții. Nu mă feresc să spun acest lucru. Se știe foarte bine ce proziție am avut când am auzit că se pune problema să vină Adrian Mocanu la PMP. Am fost susținut la acea vreme de mai mulți colegi. Nu vreau să fac o polemică cu domnul Adrian Mocanu", a zis Ion Marin în exclusivitate pentru DC News.

"Eu mi-am făcut campanie electorală cu 14 oameni. Domnul Adrian Mocanu a fost cam plimbăreț prin formațiuni politice de dragul intereselor personale. Era pe la PSRO înainte. Eu nu am avut interese personale. Nu mă schimb și nu mă vând pentru nimic. Am anumite concepții care pentru alții... poate sunt deplasate", ne-a mai zis Ion Marin.

[citeste si]

"Eu nu îl susțin pe Constantin Toma, primarul Buzăului, din punct de vedere al social-democratului, ci din punct de vedere al omului pur și simplu. Mie îmi plac oamenii hotărâți și decisi. Cum îmi place și Cezar Preda (PNL) pentru felul de a fi. Nu are legătură cu politica. Nu îmi plac oamenii care sunt pupincuriști, care profită de naivitatea celorlalți", a mai spus Ion Marin.

VEZI ȘI: BREAKING NEWS PMP exclude un colonel din partid. Acuzații grave-UPDATE

PMP vrea să îl excludă pe Ion Marin din partid pentru că acesta a votat proiectele propuse de Constantin Toma pentru buzoieni.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel