PMP exclude un colonel din partid. Acuzații grave-UPDATE

UPDATE 14:20: DC News vă oferă în exclusivitate prima reacție a lui Ion Marin după amenințarea cu excluderea din PMP. Citiți aici: EXCLUSIV DC NEWS: Colonelul Ion Marin, PRIMA REACȚIE după amenințarea cu EXCLUDEREA din PMP

 

Știrea inițială:

PMP l-a dat afară din partid pe Colonelul (r) Ion Marin, fostul comandant al IPJ Buzău.

"Sedinta extraordinara a Consiliului Local Municipal Buzau din data de 13 septembrie, desfasurata in conditii ilegale, avand in vedere modul de convocare si de informare a consilierilor, a oferit opiniei publice dovada categorica a faptului ca Ion Marin, consilier local al PMP Buzau, s-a vandut cu totul intereselor grupului infractional reprezentat de primarul PSD Constantin Toma. Domnul Ion Marin a luat act de strategia publica a PMP legata de sedinta de astazi, dar a ales sa dea cartile pe fata si sa arate intregii opinii publice caracterul sau de sluga in fata intereselor ilegitime ale unui primar penal, cercetat de justitie pentru escrocheriile financiare pe care le-a facut, cercetat de DNA pentru abuzurile pe care le face, cercetat de ANI pentru ca a mintit in mod flagrant la intocmirea declaratiei de avere.

(...)

PMP Buzau va declansa procedurile de excludere din partid a domnului Ion Marin", a transmis PMP printr-un comunicat de presă.

Până la momentul transmiterii acestei știri, Ion Marin nu a putut fi contactat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel