EXCLUSIV  ȘCOLI ÎNCHISE martie 2018. Daniel Tudorache arată PARADOXUL - VIDEO

Primăria Sectorului 1 a deschis o grădiniţă vineri, când toate şcolile au fost închise din cauza vremii, pentru copiii ai căror părinţi nu pot avea grijă de ei cât timp sunt la serviciu.

Astfel, Grădiniţa nr. 248 din Sectorul 1 (Str. Artur Vârtejeanu, nr. 15) a fost deschisă vineri, 23 martie, având disponibile 140 de locuri.

Paradoxul este că tema potrivit căreia școlile nu ar fi trebuit să fie închise în perioada vremii urâte pentru că părinții nu aveau cu cine să-și lase copiii este inventată. De ce? Pentru că la începutul lunii martie, când școlile au fost închise, cel puțin în Sectorul 1, au fost două grădinițe care s-au bătut pe un elev... Edilul Daniel Tudorache a explicat ce s-a întâmplat la episodul trecut de vreme rea.

"Data trecută, când au fost închise școlile timp de o săptămână, am avut două grădinițe unde părinții puteau să-și aducă copiii. Doar un singur copil a fost adus", a zis Daniel Tudorache, primarul de la Sectorul 1, la interviurile DC News.

[citeste si]

În plus, trebuie spus că s-a circulat relativ bine în București și pentru faptul că școlile au fost închise, iar copiii au stat acasă.

Iată răspunsul:

VEZI INTERVIUL INTEGRAL

Elevii din Capitală şi alte 10 judeţe nu merg la ore, vineri. Cursurile au fost suspendate din cauza vremii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel