Colet cu droguri, trimis din Spania. Poliţia a intrat pe fir

Foto cu caracter ilustrativ Facebook Poliția Română
Foto cu caracter ilustrativ Facebook Poliția Română

Intervenţie a poliţiei într-un dosar de trafic de droguri. 

Ieri, 2 decembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bacău, au efectuat 4 percheziţii domiciliare, în judeţul Bacău, pentru destructurarea unei grupări infracţionale, specializate în introducerea în ţară şi distribuirea de cannabis.

Începând cu luna ianuarie 2021, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bacău şi procurorii D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bacău au documentat activitatea infracţională a unei grupări bănuite de introducerea în ţară şi distribuirea de cannabis, în zona localităţilor Târgu Ocna, Dărmăneşti, Comăneşti şi Moineşti, din judeţul Bacău, potrivit unui comunicat de presă transmis de către Inspectoratul General al Poliţiei Române.

La data de 2 decembrie a.c. , au fost depistate în flagrant delict 3 persoane, după ce ar fi primit un colet cu droguri din Spania.

De asemenea, au fost efectuate 4 percheziţii domiciliare, fiind puse în executare şi 5 mandate de aducere, în vederea audierii şi documentării întregii activităţi ilicite.

Ce s-a descoperit la percheziţii



În urma activităţilor desfăşurate, au fost descoperite 1,3 kg de cannabis, dispozitive folosite la cântărirea, porţionarea şi ambalarea drogurilor, precum şi o armă de vânătoare şi muniţia aferentă, deţinute ilegal.

Faţă de 5 persoane, din judeţul Bacău, bănuite de comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi trafic de droguri de risc, a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore, transmite Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Activităţile au fost desfăşurate cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba, poliţiştilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Bacău, transmite Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel