Colet cu cannabis trimis din Spania / Percheziții în Ferentari pentru trafic de cocaină și heroină

Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay
Imagine de Diego Fabian Parra Pabon de la Pixabay

O persoană a fost prinsă în flagrant în timp ce ar fi ridicat, de la o firmă de curierat, un colet cu cannabis trimis din Spania. De asemenea, ieri, au fost efectuate cinci percheziții domiciliare în Ferentari, vizate fiind persoane care ar fi vândut heroină și cocaină.

Colet cu cannabis, trimis din Spania 

Polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.- S.C., au documentat, în perioada aprilie – iunie 2021, activitatea infracțională a unei persoane bănuite de trafic intern și internațional de droguri de risc, respectiv cannabis, arată IGPR, marți. 

Polițiștii și procurorii au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict a unei persoane, în timp ce ar fi ridicat, la data de 7 iunie 2021, de la o firmă de curierat, un colet, provenit din Spania, ce conținea aproximativ 1,4 kilograme de cannabis.

Două percheziții la locuința bărbatului, în aceeași zi 

În aceeași zi, polițiștii Direcției de Combatere a Criminalității Organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. - S.C., au efectuat 2 percheziții domiciliare, la locuințele bărbatului, în urma cărora au mai fost ridicate alte aproximativ 4,5 kilograme de cannabis, un grinder și două cântare de mare precizie.

Bărbatul a fost condus la sediul D.I.I.C.O.T.– S.C., în vederea audierii, fiind dispusă, față de acesta, măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Tribunalului București, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă, în vederea stabilirii întregii activități infracționale. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliția Română.

La acțiune au participat și luptătorii Serviciului pentru Intervenţii şi Acţiuni Speciale, precizează IGPR. 

Percheziții în Ferentari pentru trafic de cocaină și heroină 

La data de 7 iunie 2021, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București - Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au derulat o operațiune pentru combaterea traficului ilicit de droguri de mare risc, arată un comunicat al IGPR, marți. 

Astfel, în baza mandatelor obținute de la Tribunalul București, au fost efectuate 5 percheziții domiciliare, în cartierul Ferentari din București, fiind vizate 2 persoane, care ar fi vândut cocaină și heroină. De asemenea, au fost puse în executare 3 mandate de aducere.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat, în vederea cercetărilor, 1,2 kilograme de heroină, 5.950 de lei, despre care există indicii că provin din activități de trafic de droguri și 3 telefoane mobile cu cartele SIM.

Totodată, în urma activităților specifice, au fost indisponibilizate 14 grame de cocaină.

Cei în cauză au fost conduși la sediul D.I.I.C.O.T. – S.C., fiind reținuți pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel