EXCLUSIV  Colegiul Goethe, SCANDAL monstru: acuzații grave. Document către Ecaterina Andronescu

Este scandal monstru la Colegiul German Goethe din București. Comitetul reprezentantiv al părinților din această instituție de învățământ au adresat un memoriu către Ecaterina Andronescu în speranța că se va găsi o rezolvare.

Reclamațiile se îndreaptă spre directorul detașat Ramona Costache care ar fi fost numită ilegal în funcție. Comitetul reprezentativ de părinți a făcut un rezumat al neregulilor din activitatea Ramonei Costache în cadrul Colegiului pentru a explica gravitatea situației.

Legea spunea că în cazul unităților de învățământ cu predare integrală în limba unei minorități naționale, candidații au obligativitatea cunoașterii limbii minorităților. "Ramona Costache nu se putea înscrie la concursul pentru ocuparea funcției de director întrucât nu întrunea condiția impusă expres de lege cu privire le cunoașterea limbii germane. După data de 1 septembrie 2016, când doamna Ramona Costache a fost numită prin detașare - director la Colegiu, aceasta s-a înscris la un curs de învățare a limbii germane, al cărui cost a fost suportat de către Colegiu, fără a avea aprobarea Consiliului de Administrație", se arată în memoriul părinților de la Colegiul Goethe.

Lucrurile nu se opresc aici. Profesoara este acuzată că a ales, pentru obligația de predare, în anul școlar 2016 - 2017, ore de limba engleză, la Colegiu, deși este titular pe catedra de geografie la Colegiul Național I.L. Caragiale. Citiți, pe larg, în documentele de mai jos, toate acuzațiile care i se aduc Ramonei Costache:

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

(w670)

[citeste si]

Amintim că în urmă cu un an, Colegiul Goethe a mai fost în centrul unui scandal de proporții, fiind implicată fosta directoare Cristina Popa.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel