EXCLUSIV  Colegiul B.P Hasdeu, idee lăudabilă, dar totuși proastă. Domnule Țepeluș...

Profesorul Laurențiu Țepeluș a anunțat cu surle și trâmbițe că dă adunarea la Colegiul Național B.P. Hasdeu Buzău la 150 de ani de la primul sunet de clopoțel.

Inițiativa este lăudabilă, dar totuși, cum ar putea să încapă toți absolvenții acestui colegiu de top în curtea liceului? Spațiul disponibil nu este suficient pentru numărul celor care au studiat la Colegiul Național B.P. Hasdeu. E adevărat că nu vor putea veni toți, deși mulți și-ar dori, domnule Țepeluș.

Trecând totuși peste acest aspect, ziua aleasă este foarte proastă. Înțelegem că fix pe 12 septembrie Colegiul Național B.P Hasdeu împlinește 150 de ani, doar că ziua pică într-o marți, adică, domnule Țepeluș, director adjunct, în plină săptămână de muncă. Și, ce să vedeți, absolvenții acestui liceu sunt plecați să lucreze în București, Cluj, Timișoara sau în afara țării, așadar cam greu să ne reuniți pe noi, cei care nu mai locuim în Buzău. Să vă reamintesc, domnule profesor, că deși avem un liceu de top, elevii dumneavoastră nu au ce munci acolo și pleacă văzând cu ochii? Poate, fiind și membru PSD, reușiți cumva să puneți umărul la rezolvarea acestei probleme pentru că degeaba avem/aveți un centru educațional de top, dacă toate geniile vă pleacă.

Dar până atunci, ce credeți, domnule Țepeluș, puteți muta sărbătoarea într-o zi de weekend? 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel